Barion Pixel

Anyagminta rendelése

Ne bízd a véletlenre, rendelj anyagmintát!

Megtetszett egy anyag, de nem ismered, vagy a tulajdonságait nem tudod képen, videón keresztül megítélni? Akkor van lehetőséged anyagmintát rendelni. Nem kell hozzá más anyagokból rendelned sem, elég, ha a kiszemelt minta igényed jelzed felénk az alábbi formákban.

– Telefonon a +36 20 773 7425 telefonszámon

– E-mailben az info@twinmotex.hu e-mail címre elküldve  

Amennyiben írásban jelzed az igényed, kérjük, hogy az anyag megnevezése mellett a cikkszámát is tüntesd fel a könnyebb beazonosíthatóság érdekében! Az, hogy milyen anyagból tudunk mintát biztosítani, minden esetben függ a készlet mennyiségétől, valamint az anyag utánrendelhetőségétől. Kifutó és alacsony készleten lévő termékből, bőrökből, szörökből és csipkéből nem tudunk mintát küldeni.

Az anyagminták mérete:

Szélessége: 15 cm x Hosszúsága: az anyag szélessége (kb. 150 cm). Az anyagminta ára az anyag méterára x 0,15. Amennyiben csak anyagmintát rendelsz a szállítás díja alapértelmezetten a szállítási módnak megfelelő legolcsóbb kategóriába került felszámításra. Az anyagminták is GLS illetve Packeta futárszolgálat használatával jutnak el hozzád. Amennyiben el tudsz jönni személyesen, felesleges mintát rendelned, mivel a helyszínen minden anyagunkat meg tudod nézni és tapintani! Ha személyesen szeretnél hozzánk eljönni mindenképpen egyeztess velünk telefonon időpontot.

Összesen három (3) termékből tudsz egyszerre mintát rendelni!

A megrendelt mintákról is természetesen kapsz számlát, így költségként elszámolható.

A megrendelt mintát a kiválasztott szállítási, vagy átvételi mód alapján 1, vagy 3 munkanapon belül tudod átvenni, azaz teljes egészében megegyezik az egyéb termékekével.

A minta megrendelése alapján az adott anyag folyamatos elérhetőségét garantálni nem tudjuk.

Kinek és mikor ajánljuk a minta rendelést. Elsősorban azoknak, akik rizikósnak éreznek egy anyagot megvásárolni a webshopban, akár tulajdonságai, akár a színe miatt, főleg, ha a mai árakat nézzük és 2 – 3 méterre is szüksége van és esélytelen, hogy személyesen keressen fel bennünket.

fogás_minta2
Anyagminta

Pár száz forintért biztosra mehetsz!

Rendelj anyagmintát a kiválasztott, vagy Neked tetsző anyagból!

A mintaadás lehetőségének megtagadásának jogát fenntartjuk, egy esetleges előre nem látható körülmény, vagy helyzet okán! Ebben az esetben az esetlegesen kifizetett árat, értelemszerűen visszautaljuk a megrendelőnek.