Barion Pixel

Arculati elemek frissítése!

Új logo alatt vár a webshop!

Bízunk benn, hogy a szeptemberre tervezett arculat frissítés elnyeri vásárlóink tetszését, hiszen egy gyakran észrevehetetlen ám még is fontos egy logo, vagy éppen a színek összhangja.

Amennyiben már régóta ismered az Eratex webshopját, talán már észre sem vetted a régi „kisöreget”, aki mindig ott várt Téged az oldal jobb felső sarkába, vagy éppen a termékfotók, vagy a videók bal alsó sarkából kukucskált. Induláskor hosszú tervezgetés által született meg az akkor még stílusosnak, modernek és könnyen befogadhatónak ítélt logó megalkotása. Ki is szolgálta az ideját. 

era_logo_4_mini

Nyugodj békében „kisöreg”!

Szinte sok esetben észrevehetetlen, de a világmárkák is rendszeresen frissítik arculatuk ezen elemét. Ez persze nem azt jelenti, hogy mi világmárka lennénk és ez indokolta a változtatást. Sokkal inkább az elmúlt hónapok design módosításait, – ami mind a vásárlók érdekében történtek és a visszajelzések alapján a legtöbb látogatónak tetszik – kellet ennek az arculati elemnek is követni. Hasonlóan egy fizikai üzlethez itt is nagyon fontos, hogy a hozzánk „betérő” vásárlók jól érezzék magukat, kellemes környezetben tudjanak válogatni ruházati alapanyagaink között. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a webes értékesítés tekintetében az úgynevezett vásárlói, vagy felhasználói élményt folyamatosan fejlesztjük. Ezt igyekszünk mind a minta, szín és anyagtípusok szélesítésével, termékkörök bővítésével a folyamatok egyszerűsítésével, valamint a vizuális elemek javításával is biztosítani.

Akit érdekel pár gondolat az új logó elemeiről

A fő motívum egy stilizált fél gyapot levelet mintázó E betű, de akár egy anyagdarab is lehetne. Nyilván az E az Eratexre utal, míg a gyapot levelet nem kell megmagyarázni. …de miért fél és miért fénylik? Nos, grafikai oldalról megközelítve ezt a tevékenységet eléggé nehéz egy logóban egyértelműen átadni, pedig ennek ez lenne a célja. Így olyan megoldást kellett választani, amibe több dolgot is bele lehet láttatni. Egyrészt a levél forma utalhat a természetes alapanyagokat tartalmazó anyagainkra, másrészt mivel fénylik, akár utalhat a modern poliészter tartalmúakra is. Mindenkinek, amit belelát, de ami biztos, hogy most jó darabig velünk marad, így lesz idő őt is megszokni! Ami még rá került az a hitvallásunk, ami fogja a kezünk a választék kialakításakor és reményeink szerint utat mutat, hogy mire is számíthatsz az Eratextől! We love textiles(Szeretjük a textileket)

et-new-logo-logo-size-350

Mostantól ez alatt a logo alatt találod kedvenc anyagaid, folyamatosan fejlődünk, ahogy azt elvárják vásárlóink! Bízunk benn, hogy megkedvelitek és ez által is mégközelebb érzitek magatokhoz mind a webáruházat, mind a vállalkozást.

Eratex