Barion Pixel

Hűségprogram

Gyűjts hűségpontokat vásárlásaiddal, váltsd be kedvezményként a következő rendelésedkor!

Mivel egyre több a visszatérő és főként az elégedett vásárló az oldalon, más webshopokhoz hasonlóan mi is szeretnénk hűségpontokkal jutalmazni a lojalitást!

Így működik a hűségpont

A program matematikája igen egyszerű és könnyedén követhető:

Minden elköltött 100.- (száz) forint után, kapsz 1 (egy) hűségpontot

100 Ft = 1 hűségpont / példa: 3490 Ft költés = 34 hűségpont

Arról, hogy egy megrendelésed után mennyi hűségpont jár, minden esetben a kosár oldalon kapsz pontos információt!

(Fontos, hogy hűségpont csak a termékek ára után jár a szállítási és egyéb díjak nem számítanak bele! – Továbbá a kedvezmény kupon beváltásakor a termék árának csökkenésével a hűségpontok száma is arányosan csökken!)

Beváltás

A hűségpontokat 100 pontonként tudod beváltani, akár már a következő vásárlásodkor, de dönthetsz úgy, hogy még gyűjtesz hozzá és csak később váltod be! A beváltás egyszerű, minden esetben a pénztár oldalon tudod megadni a beváltandó pontok számát. A hűségpont alapú kedvezmény mértéke pontonként -1 Ft kerül levonásra a termékek összértékéből.

100 pont = -100 Ft kedvezmény / példa: 600 hűségpont = 600 Ft mínusz a termékek, de csak a termékek összértékéből

Ellenőrizheted a felhasználható hűségpontjaid

A rendszer gyűjti és összeadja minden vásárlásod után a pontok számát, így a fiókodban bármikor ellenőrizheted, hogy mennyi pontot tudsz beváltani, vagy, hogy mennyi maradt.

FONTOS: Ahhoz, hogy a hűségprogramban részt vehess, regisztrált felhasználónak kell lenned, mivel csak ebben az esetben rögzíti a rendszer a pontokat a felhasználói nevedhez