Barion Pixel

Készítőknek

Az oldal alapvetően hobby varróknak készült, de egyre nagyobb igényt tapasztalok készítők részéről is, egy – egy anyag fajta, vagy minta vonatkozásában nagyobb mennyiségekre.

Van lehetőség nagyobb tétel ( 10 méter ) esetén a kisker ártól olcsóbban vásárolni a shopban.

Amennyiben egy – egy tételből nagyobb mennyiségeket vásárolsz a rendszer autómatikusan megadja a mennyiségi kedvezményeket! 

Ehhez nem szükséges regisztrálnod sem és nincs szükség előzetes szerződésre, vagy egyéb hókusz-pókuszra!

Jelenleg anyag típustól és beszerzéstől függően 10 – 30% kedvezményt tudsz igénybe venni, amennyiben egyféle anyagból, egyszerre 10 métert rendelsz. Azaz, amennyiben engedi a rendszer a 10 métert beírni a mennyiség rublikába, akkor arra a tételre vonatkozóan a végösszegből le fogja vonni a rendszer a meghatározott százalékos kedvezményt. A kedvezmények minden esetben a kosár oldalon, tételenként kerülnek levonásra. Azt, hogy melyik termékre milyen mértékű kedvezmény biztosított, minden esetben a termék oldalon találod feltüntetve Kívánság listához adom gomb alatt!

10 méter egyidejű megrendelés esetén -30% kedvezmény, A kedvezmények a kosár oldalon kerülnek levonásra!”

.Sajnos, nem minden termékből áll rendelkezésre nagyobb mennyiség az egyedi nyomások, egyszínű anyagok legtöbbje utánrendelhetők. Az utánrendelések esetében kell számolni a gyártási, szállítási idővel, amely általában 1 – 3 hetet vesz igénybe.

Egyedi ötleteid és igényeid is megvalósítom!

Van egy jó minta ötleted, vagy láttál valahol, valamit, amit szeretnél megvalósítani? Nincs akadálya, amennyiben nem védett mintáról van szó, szívesen segítek a gyártásban, vagy akár a tervezésben is. Természetesen nem 1 – 2 méter esetében! Saját, vagy egyedi minta esetén a minimum mennyiség egy vég, ami hozzávetőleg 60 – 80 méter, nyomóalaptól és nyomási eljárástól függően.

A nagyobb mennyiségek esetében, pl. 20 – 30 méter, vagy egy teljes vég (50 – 60 méter / vég) igény esetében  kérem, hogy vedd fel velem a Kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén.

Keress nyugodtan, egész biztosan megállapodunk!

Erika