Barion Pixel

Partnerség

Gyere csatlakozz a sikerhez!

Tegyünk boldogabbá mégtöbb embert együtt!

Kattints a Téged érdeklő együttműködés, partnerségi terültre és ismerd meg a lehetőségeket!

A webshopban alapvetően hobby varrókat igyekszünk kiszolgálni, de folyamatos az igény a készítők, varrónők részéről is, egy – egy anyagfajta, vagy minta vonatkozásában nagyobb mennyiségekre. Jelenleg a webshopban mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, amely egyfajta anyag 10 méter egyidejű megvásárlására vonatkozó -10% kedvezményt jelent! Az anyagok összes (Pl.:2+3+5) mennyisége nem képezi kedvezmény alapját!

A shopban a készletek persze végesek, így amennyiben az elérhető készletnél nagyobb mennyiségre lenne szükséged, kérjük lépj kapcsolatba velünk! Nagyker árakat szintén a megrendelt mennyiség függvényében tudunk adni, ez a típusú kedvezmény teljes vég (50 – 80 méter, gyártótól függően) esetében vehető igénybe és a webshopban nem tudod érvényesíteni!

Egyedi minta, nyomások rendelése

Van egy jó minta ötleted, vagy láttál valahol, valamit, amit szeretnél megvalósítani? Nincs akadálya, amennyiben nem védett mintáról van szó, szívesen segítek a külföldi gyártatásban, vagy akár még a tervezésben is. Egyedi mintákat kizárólag „nagy” tételben tudunk nyomattatni, ez azt jelenti, 50 – 80 métertől. Van lehetőség, úgynevezett osztott rendelésre is. Ebben az esetben, mintától függően a nyomásoknak egy részét, maximum 20 – 40% átvállaljuk, így nem kell „óriási” tételeket megvenned! Az egyedi, webshoptól független megrendelések esetében az előzetesen kialkudott vételár minimum 25% -át előlegként meg kell fizetni, enélkül nem áll módunkban a megrendelést teljesíteni!

Varrónő vagy, esetleg profi hobbivarróként szívesen varrnál másoknak?

Most itt egy remek lehetőség, hogy bővítsd ügyfélköröd, vagy új kihívásokat találj és többletbevételhez juss!

Jelentkezz és kerülj be az Eratex varrónő ajánlójába! Az eratex.hu oldalán havonta 14 – 16 ezer ember fordul meg, akik egészen biztosan szeretik a szép és minőségi ruhaanyagokat. Tapasztalataink alapján a látogatóink, vásárlóink egy jelentős része nem varr, sokkal inkább varratja a ruháit a nálunk vásárolt alapanyagokból. Többször kértek már segítséget, hogy ajánljunk ügyes varrónőt, aki megalkotná álmai ruháját. Mivel már a sokadik ilyen kérést kaptuk, szeretnénk létrehozni egy az oldalunkon elérhető Varrónő ajánlót. Nem kell, hogy hivatásod legyen a varrás, de ügyesnek kell lenned!

Sem az ajánlóba való bekerülésért, sem a kapott megbízásokért nem kérünk sem díjat, sem százalékos részesedést, azaz ez mindenki számára költségmentes! Természetesen a felkérések számára sem vállalunk garanciákat, mivel ez főként rajtad fog múlni. A részletekért kattints IDE!

Főként Lengyel, Holland, Koreai valamint Olasz alapanyagok beszerzéséről és azok egyedi mintáztatásáról és forgalmazásában tudunk együttműködni.   

Üzleted, esetleg webáruházad van, lehet pont egymást keressük! Az ország és az Unió más országaiból is várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését.

Elsősorban egyedi beszerzésű, vagy gyártású anyagink forgalmazásában számítunk partnerekre. A jelenlegi gyakorlat szerint egyeztetés alapján, partnereinkkel megállapodva nyomattatunk anyagtípusokat és mintákat. A beszerzések és a rendelt mennyiségek minden érintettnek segíti az üzletmenetét, hiszen olyan áron tudsz, egyedi anyagokat beszerezni az üzleted számára – még akkor is, ha mindössze 10 métert szeretnél kitenni a boltba – mintha nagytételben vásárolnál. Ismerjük meg egymást és átbeszéljük a részletek.

Gyártók – Viszonteladók! 

Örömmel fogadjuk hazai és nemzetközi piacon működő gyártók, nagykereskedők – a portfóliónkba illeszthető – termékeivel kapcsolatos ajánlatait, megkereséseit. Elsősorban ruházati alapanyagok, kiegészítők – gomb, cérna, gyorszár, szalag és egyéb a hobby varráshoz, ruhakészítéshez, dekorációhoz felhasználható termékek tekintetében várunk megkereséseket. 

Manufacturers – Distributors! We accept offers and inquiries related to the products of manufacturers and wholesalers operating in the domestic and international markets that can be integrated into our portfolio. We are interested in clothing raw materials and accessories – buttons, thread, zippers, ribbons and other products that can be used for hobby sewing, clothing making, and decoration.

Amennyiben érdekel a velünk való együttműködés valamely formája, írj emailt, vagy hívj minket bizalommal!