Barion Pixel

Üdvözlet!

Megtisztel, ha nem veszi sértésnek, de ebben az üzletágban igyekszünk viszonylag bensőséges viszonyt kialakítani vevőinkkel, így gyakorlatilag mindenkivel tegeződöm, így a bemutatkozás is ebben a nexusban íródott.

Örölünk, hogy érdeklődsz cégünk és a cégünk által forgalmazott minőségi textíliák iránt és szeretnél többet tudni rólunk!

Mire számíthat az, aki még nem ismeri az Eratexet?

Igyekszünk ízlésesen és az igények figyelembevételével összeválogatni kínálatunkat a szezonalitásnak megfelelően, hogy minél többen találják meg nálunk a számukra megfelelő alapanyagot. Rengeteg hobby varró, projekt alapon anyagot vásárló és készítők, valamint viszonteladók alkotják az ügyfeleink és ami fontos a vevőink 70 – 75% rendszeres vásárlónk. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az anyagok bemutatására is, hogy segítsük a webes választást, hiszen tudjuk megtapogatni sajnos nem lehet az anyagainkat. Magyarországon elsőként mutattuk be anyagainkat videóval – persze azóta ezt sokan másolják – ami talán a legmegfelelőbb eszköz az anyagtulajdonságok szemléltetéséhez. Sem a fenti feladatok, sem más a vásárlóink tájékoztatását, kiszolgálását és elégedettségüket szolgáló feladatokra nem sajnáljuk az időt és az energiát. 

Persze nem felelhetünk meg mindenkinek, de az irányunkba növekvő érdeklődés és bizalom egyik kulcsa, hogy sosem tévesztjük szem elől az ár és a minőség kérdését. Tudjuk, hogyan lehet, – igaz, nem irreálisan olcsón – megfizethető áron minőségi alapanyagokhoz juttatni a vevőinket. Abban hiszünk, ha már pénzt adok egy anyagért és abból készítek, vagy készíttetek egy ruhát jó, ha kettőnél többször tudom viselni.

Filozófiánk:

Hiszünk abban, hogy minden elénk kerülő nehézség ellenére, a tisztességes munka gyümölcse beérik. Nincs szükség sem tisztességtelen piaci magatartásra, csalásra, mások szellemi tulajdonának eltulajdonítására a vásárlók megtévesztésre ahhoz, hogy folyamatosan növekvő sikereket érjünk el. Abban hiszünk, hogy a legnagyobb eredmény az elégedett vásárló, aki tovább is ajánl bennünket. Mi ennek a filozófiának a mentén cselekszünk és éljük a dolgos hétköznapjainkat.

Beszerzések, mit és honnan?

A termékeink több, főként külföldi és belföldi forrásból származnak. Előfordul, hogy a hazai gazdasági helyzet miatt kereskedők, készítők el nem adott, vagy fel nem használt “kincseit” anyagait szerezzük meg jó áron. A legtöbb esetben mégis jó nevű külföldi és régóta a piacon lévő hazai gyártók, kereskedők termékei megtalálható polcainkon. Mivel raktárról dolgozunk, azaz mi megvásároljuk, amit értékesíteni szeretnénk a beszerzéseknél igyekszünk a mennyiségeket optimalizálni. Természetesen szinte lehetetlen kiszámtani, így a legtöbb esetben érdemes akkor vásárolni, amikor elérhető az adott termék. Foglalkozunk továbbá egyedi, nem széria gyártott minták digitális nyomatásával is, az ehhez szükséges minőségi nyomóalapot, valamint a megfelelő technológiát szintén külföldön találtuk meg. Mivel beszerzéseink főként valutában történnek, ezért áraink a világban jellemző gazdasági helyzet az inflációs hatások és a forint romlás miatt az árváltozásnak kitettek. A legtöbb esetben a kisebb mértékű drágulást be tudjuk „nyelni”, nem hárítjuk át a fogyasztóra, de a jövőre vonatkoztatott prognózisok, több terméktípus pl.: pamutok és viszkózok esetén már olyan jelentős drágulás várható, amelyhez mi és kénytelenek leszünk alkalmazkodni.

Nézd meg, hogyan dolgoznánk fel a megrendelésed

A megrendelések teljesítésekor gondosan ügyelünk a megrendelt mennyiségre – azaz az 1 méter az ne 95 centi legyen – így a vágás előtt minden esetben ellenőrizzük a beállításokat. Igyekszünk odafigyelni, hogy hibás anyag ne kerüljön ki, de persze mindent azért mi sem tudunk észrevenni. Amennyiben egy megbújt hibával találkozól jelezd és készséggel segítek.

Célkitűzésünk

Talán nem meglepő, de nincsennek világmegváltó elképzeléseink. A realitás talaján stabil, érthető, átgondolt stratégia mentén szeretnénk minél több lányhoz, asszonyhoz, anyukához és nagymamához eljuttatni anyagainkat. Mivel ez egy üzleti vállalkozás nem elhanyagolható az anyagi oldala, fenn kell tudnunk tartani. Ami viszont az igazi motiváció és az igazi erőt adja a feladatokhoz az sokkal inkább az emberi oldala. Nagyon kevés dolog ér fel azzal az őszintén boldog pár szóval, vagy sorral, amit azoktól az emberektől kapunk, akik elégedettek mindazzal, amit tőlünk, általunk kaptak.

Reméljük, hogy sikerült egy kis betekintést adnunk és Te is bővíted majd az elégedett vásárlóink körét.

Köszönöm, hogy elolvastad

Üdvözlettel:

Eratex